Project- en Contractmanagement

Safety And More is bedreven in het managen van Projecten en Contracten. Het maakt niet uit in welke fase het Project zich bevindt of welke status het Contract heeft. Wij kunnen u ondersteunen, begeleiden en adviseren.

Projectmanagement
Een nieuw project opzetten of een lopend project bijsturen? Safety And More kan de volledige projectleiding op zich nemen of u ondersteunen en begeleiden. Een project met veel interne stakeholders of een project met veel externe invloeden? Wij zijn uw partner om van het project een succes te maken. Safety And More heeft kennis en ervaring op het gebied van diverse management methoden waaronder PRINCE2 en LEAN.

Contractmanagement
Wilt u zich inschrijven als opdrachtnemer (aannemer) op een aanbesteding met een geïntegreerde contractvorm of heeft u deze contractvorm afgesproken met een opdrachtnemer maar weet u zich geen raad? Bent u opdrachtgever en wilt u gebruik maken van de voordelen van een geïntegreerd contract maar heeft u geen kennis en ervaring op dit gebied? Safety And More heeft de ervaring om huis om u te adviseren, ondersteunen en begeleiden in elke mogelijke contractvorm. Wij hebben ervaring met diverse methodes van contractbeheersing waaronder SysteemGerichte Contractbeheersing (SCB).

Neem vrijblijvend contact met ons op